פטרייה בציפורן ברגל - יש פתרון חוץ מכדורים?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/02/2017 | 22:22 | מאת: אפי

היי, יש לי פטריה בציפורן ברגל, נשלח לאבחון ובנתיים ניתן תכשיר מקומי. האם יש סיכוי לרפא את זה בעזרת תכשירים מקומיים ולא טיפול סיסטמי? מה לגבי תכשירים טבעיים כמו clearnce, זה באמת עוזר?

26/02/2017 | 10:32 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

טיפול מקומי בד״כ יעיל מעט פחות מטיפול ססטמי. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

28/02/2017 | 08:42 | מאת: אפי

תודה על תשובתך ד"ר. האם לייזר באמת אפקטיבי בטיפול בפטריות צפורניים? האם ניתן לקבל טיפול כזה דרך קופת החולים?

מנהל פורום רפואת עור ומין