גירודים באיבר המין ובאיזור המפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

14/02/2017 | 18:57 | מאת: יצחק

שלום מזה 7 שנים יש לי גירודים באזור המשפעת אזור איבר המין והשיער אני בן 40 רופאים שהייתי אצליהם נתנו לי מגוון רחב של משחות החל מ אטופקלייר ועד אגיסטן אלוורה שום דבר לא עזר לי נאמר לי שלא מדובר חלילה במחלת עור כי אם בגירוי אבל הוא פשוט לא עובר לי מה עושים אנא תגובתך בברכה יצחק

26/02/2017 | 10:34 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

28/02/2017 | 19:09 | מאת: יצחק שוב

זה לא משהו שנראה לעין נאמר לי שהאבחון הוא 'גירוי' מה עושים

26/05/2018 | 20:11 | מאת: ארז

שלום יצחק סובל כמוך עם הצלחתה לטפל בבעיה דבר איתי בבקשה ארז [email protected]

מנהל פורום רפואת עור ומין