טיפול בראוקוטן אקנה סביר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

14/02/2017 | 02:11 | מאת: טום

היי, התחלתי לפני כחודשיים וחצי טיפול בראוקוטן 20 מג ליום ואין שיפור לגבי העור, הייתה החמרה והעור נרגע ועכשיו חזר למצב שנראה כמו לפני הטיפול ( חייב לציין שהרופאה שלי כן מרוצה אבל אני פחות וגם מהעובדה שנשארים על 20 מג) רציתי לדעת אם לא מוזר שאין הטבה אחרי חודשיים וחצי? והאם יכןל להיות שזה רק התפרצות והתרופה עובדת נכון תודה מראש טום

26/02/2017 | 10:35 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. לא 2. כן ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין