מולוסקום קונטג'יוסום

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/02/2017 | 17:38 | מאת: דורון

שלום רבה, אובחנתי במולוסקום בתחילת חודש יולי 2016, כאשר ככל הנראה נדבקתי במאי 2016 ופשוט לא הבחנתי בכך. מרגע האבחון הלכתי לרופא אחת לשבועיים להסרת הפצעים על ידי חנקן נוזלי. החל מתחילת אוקטובר 2016 לא הופיעו לי פצעים חדשים. עברו כבר 4 וחצי חודשים אך אני לא מפסיק לפחד שזה יחזור. הלכתי ל-2 רופאים ושניהם אמרו שאין לי את זה ושאני יכול לחזור לפעילות מינית מלאה. אני במערכת יחסים, ועל כן אני מוודא כל יום שאין פצעים ואכן כבר 4 וחצי חודשים אני נקי מזה. השאלה שלי היא האם תקופה כי ארוכה בלי המחלה כבר יכולה להרגיע אותי ולהגיע למסקנה שהמחלה עברה לגמרי, או שעדיין יש סיבה לדאגה? הבנתי שמרגע שהמחלה עוברת אז היא לא חוזרת עוד(אלא אם נדבקים שוב) תודה רבה, דורון

26/02/2017 | 10:37 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מדובר בוירוס שיכול לשוב בכל עת. בהנחה ומדובר באבחנה שציינת לעיל אזי איני מבין מדוע אתה כלכך לחוץ. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין