בירור מחלה לאחר מין ללא אמצעים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/02/2017 | 11:59 | מאת: חייל

שכבתי עם מישהי השבוע ללא קונדום ולאחר יומיים שלוש בערך התחיל לצאת לי הפרשות בהתחלה בכמות קטנה בצבע לבן והכמות גדלה לאחר מספר ימים והיא יותר צהובה (על התחתון במיוחד) . יש לי גם סוג של גירוד מעצבן שכזה על הפין וצריבה שאני משתין. בטוח שנדבקתי?אם כן סביר להניח שנדבקתי ב ? איך מטפלים ? יש לציין שאני במחלה מהצבא כרגע אז ישמח אם אדע למי לפנות. תודה רבה.

11/02/2017 | 23:30 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

עליך לגשת לרופא עור. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין