פצעון בפין מטריד אותי בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/02/2017 | 21:53 | מאת: משה

שלום, לפני כחודש וחצי הבחנתי בפצעון על הפין, הוא לא עבר מאז או גדל מבחינה משמעותית, הוא לא כואב או מגרד , רק מציק ואני מפחד שזה עלול להיות משהו מסוכן . זה פצעון קטן בצבע לבן/אפור/צבע עור והוא דיי בולט החוצה כזה , לא בצורת כרובית ולא נראה כמו שיערה הפוכה .. אני יכול לצרף תמונה אבל אני לא רואה איך אפשר באתר או אם אפשר .. אשמח לעזרה בבקשה ותודה רבה

11/02/2017 | 01:41 | מאת: המשך לשאלה

שלום גם שכחתי לציין שלא קיימתי יחסי מין בכלל

11/02/2017 | 23:31 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין