מינוציקלין לאקנה לבת 26

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/02/2017 | 17:33 | מאת: רחל

קיבלתי מינוציקלין 100מג לאקנה האם זה יעיל ?.האם צריך לעשות בדיקות דם לפני נטילת התרופה או במהלכה ?תודה מראש

08/02/2017 | 17:10 | מאת: ענת

זאת אנטיביוטיקה ללא תועלת של ממש ולא מומלץ בכלל לקחת אנטיביטיקה לאורך זמן. אם את רוצה משהו מעולה לאקנה ברמה שאין שני לה אז תחפשי בגוגל שיטת RAM את כבר תגיעי לאתר של הטיפול הכי מדהים שיש בעולם וזאת לא הגזמה.

11/02/2017 | 23:32 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

היעילות משתנה ממקרה למקרה. רצוי לבצע בדיקת דם כשבועיים לאחר תחילת הטיפול. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

12/02/2017 | 01:16 | מאת: רחל

תודה רבה על תשובתך.אם אפשר בבקשה שאלה נוספת.מזה כשבוע יש לי גירוד בעיקר בראש ובפנים .גירוד כמו שיש כשהעור יבש. ראיתי בהוראות לתרופה שבמקרה של גירוד צריך להפסיק את לקיחת האנטיביוטיקה מה עלי לעשות ? יש לי תור לרופא עוד שבועיים.בנתיים אני לוקחת את התרופה כי אני מפחדת להפסיק .אשמח מאוד לתשובתך.תודה רבה

מנהל פורום רפואת עור ומין