אבחון סבוריאה בצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/01/2017 | 08:11 | מאת: מורן

שלום, לפני כמה חודשים התחיל לי תחושת חספוס בצוואר שמורגש רק במגע, ללא גירוי ואדמומיות. רופא עור אמר שזה סבוריאה והביא לי משחה עם סטרואידים ל-7 ימים. אני מבינה שסבוריאה מופיעה באזורים אחרים בגוף ומלווה בגירוד ואדמומיות אז האם זה סוג של סבוריאה? או תחילת תסמיני המחלה ועלול להחמיר? איך אפשר להתמודד עם הסוג הזה שלא יתפשט ויחמיר? האם סבוריאה חולפת? אשמח לתשובותך, תודה מראש

31/01/2017 | 22:47 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין