ציפורן נשברה עד הבשר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

30/01/2017 | 05:51 | מאת: רותם

יש לי שטף דם בבוהן, ובעקבות כך חצי מהציפורן שלי התרוממה. גזרתי עד איפה שיכולתי, ופניתי לרופא עור מאחר ופחדתי שהחצי השני ייתלש. הרופא לא עשה שום דבר, ועכשיו החשש התממש והחצי השני נתפס במשהו והתרומם. הציפורן בעצם נשברה עד האמצע של הבשר, ירד קצת דם וזה בעיקר כואב ותלוי באוויר. אני טסה מחרתיים לברזיל ומרכז אמריקה ל 4 חודשים, בעיקר לחופים ובטן גב. מה לעשות? הכי חשוב לי הטיול כרגע.

31/01/2017 | 22:50 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פני לפודיאטר (רופא רגלים) ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין