הזעת יתר בבתי השחי גם בחורף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/01/2017 | 18:50 | מאת: יעקב

שלום רב, אני סובל מהזעת יתר רצינית מ-2 בתי השחי. ולא רק בקיץ, גם בחורף שלא מזיעים אני מזיע רציני מבית השחי. שאלתי היא האם יש תרופה לזה? לא ניתוח או זריקות, אלא תרופה, קיים כזה דבר? אם אין תרופה, מה אפשרויות הטיפול בהזעת יתר בבית שחי? תודה

23/01/2017 | 23:10 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אין תרופה לבעיה. יש כמה אפשרויות טיפוליות תוכל לקבל מידע בקישור הבא: http://www.dr-acky.com/טיפולים/טיפול-בהזעת-יתר/ ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין