שאלה.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/12/2016 | 13:14 | מאת: שאול.

פוליקוליטיס בראש. שלום רב, ברצוני לשאול, כולם ממליצים על משחות ונוזלים אנטיביוטיים לטיפול בנגע, ורק במקרה קשה ממליצים על אנטיביוטיקה פומית. אבל בכל מקרה לא מזכירים כלל את עניין הזמנים המקובלים לעניין זה. לכן, ברצוני לשאול מהם הזמנים המקובלים לטיפול בנגע כולל מינונים מומלצים: 1. לאנטיביוטיקה מקומית (משחה -פוסידון), מינון מומלץ וזמן מקובל כטיפול? 2. לאנטיביוטיקה כדורים, גם מהו המינון המומלץ והזמן בימים למיגור התופעה? (כמובן שלא יחד, רק בשביל לדעת). על תשובתך אודה מקרב לב!

07/01/2017 | 01:29 | מאת: ד״ר אכי פרידמן

משך הטיפול נקבע ע״פ התגובה לטיפול ובכל מקרה מדובר בתהליכים כרונים ואין לתת טיפולים אנטיביוטים לתקופות מופרזות ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין