בדיקת איידס,במכבי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/11/2016 | 18:01 | מאת: בועז

שלום רב. אני רוצה לעשות בדיקת דם במכבי לגילוי איידס אחרי שלושה חודשים מהחשש לחשיפה. נכנסתי לאתר מכבי ורשום שתשובות נאמנות הם רק אחרי חצי שנה. האם כך? גם ככה אני לחוץ כבר שלושה חודשים. בדיקה במכבי אחרי שלושה חודשים לא וודאית? האם זאת בדיקה שונה? אודה לתשובתכם.

19/11/2016 | 22:57 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש מספר סוגי בדיקות יש לזכור כי הבדיקה המבוצעת עי מכבי אמינה עד 7 שבועות טרם ביצוע הבדיקה ופרק הזמן עד לקבלת תשובה הינו כחודש דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין