חתכים בגב הידיים כתוצאה מיובש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/11/2016 | 15:18 | מאת: אלי

שלום, אני סובל מיובש בידיים - בעיקר בימי חורף קרים ועם מזג אוויר יבש. בעקבות היובש נוצרים לי חתכים בגב הידיים. רציתי לשאול האם יש משחה או משהו דומה, שיכול להקל ו/או לרפא את החתכים. ניסיתי בעבר קרם ידיים מסוגים שונים למניעה, כולל קרמים רפואיים, אבל לא תמיד בהצלחה. תודה, אלי

05/11/2016 | 22:17 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

נסה קרם לחות אינטנסיבי במשך חודשיים במידה ולא יועיל פנה לרופא העור המטפל. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין