גילו לי הרפס, האם אוכל להמשיך בטיפולי אפילציה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/09/2016 | 16:13 | מאת: שיראל

שלום. השבוע יצא לי פצע על השפה , לראשונה החיי והרופא משפחה אמר שזה הרפס. מזה כשנה אני עושה טיפולי אפילציה בסנטר עקב שיעור יתר. אני חושבת שנדבקתי בהרפס לאחרונה, כי יש לי בן זוג חדש שהיה לו הרפס בעבר. כעת אני חוששת לחזור לטיפולי האפלציה, אבל זה משהו שמאוד חשוב לי כי התחלתי תהליך ויש תוצאות יפות מאוד, אבל עדיין נשאר שיער. א. האם אפילציה מעוררת הרפס? ב. מה אפשר לעשות כדי להתגונן? ג. שמעתי על ל-ליזין, האם זה באמת יעיל?

05/11/2016 | 22:27 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. יכולה לעורר 2. לנסות את ליזין דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין