טיפול באקנה בפות שאלה שאלה שאלה שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/09/2016 | 13:50 | מאת: נטע לי

שלום דר פרידמן, רצי לברר לגבי טיפול באקנה בפות. יצאו לי מספר פצעים לבנים, רופא נשים אמר שזה נקבובית סתומה. אני אחרי לידה , חודש וחצי,מניקה. אחרי לידה יצאו עוד כמה נקודות כאלה, זה מאוד לא נעים ומפריע. אני לא מורחת שם שום דבר . איך אפשר לטפל . תודה מראש נטע לי

28/09/2016 | 16:45 | מאת: אור

יש תמיסה צמחית שהיא פלא ...ואין מילה אחרת מה שהיא עושה לאקנה שום טיפול בעולם לא עושה. תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור את תגיעי לאתר מחלות עור ותראי שם את כל המידע. מזל שראיתי את השאלה שלך.

מנהל פורום רפואת עור ומין