נקודות ורודות קטנטנות על הזרועות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/09/2016 | 17:06 | מאת: נירו

שלום, בן 28, בריא בדרכ. בשבוע האחרון החלו להופיע לי על הזרועות (החלק האחורי, ללא השיער) נקודות ורודות קטנטנות. לעיתים בצורה מרוכזת ולעיתים מפוזרת. הנקודות באות ונעלמות עד חצי שעה מרגע הופעתן. הן אינן מגרדות וגם לא בולטות. זה נראה שהעור משנה את צבעו באותה נקודה ואחר כך חוזר לצבעו המקורי. מה זה יכול להיות? ראוי לציין שיש לי אלרגיה לקרדית האבק אך אף פעם לא היה לי את התופעה הזו.

28/09/2016 | 00:16 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

בכדי לסייע עלי לראות ברגע ההתפרצות דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין