הידבקות מבן הזוג במגע

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

19/09/2016 | 10:14 | מאת: רעות

שלום רב. לבן זוגי היתה אדמומיות וגירוד במפשעה במשך מס' שבועות זה היה מפושט כלפי הירך הפנימית. מכיוון ולא ניתן היה להשיג תור בטווח קצר לרופא עור הוא הלך לרופא משפחה שנתן לו משחת פוליקוטן למריחה פעם ביום. אציין כי המשחה עזרה לגמרי וכמעט הכל נעלם. כמובן במקביל הוא ממתין לתור לביקורת אצל רופא עור בעוד כשבוע. השאלה שלי היא האם זה מדבק במגע ישיר ובמידה וכן האם הסימפטומים הם זהים או שאצל נשים זה מתבטא אחרת? הרופא משפחה לא אמר לו מה היא התופעה האם זו פטרת מפשעות?

28/09/2016 | 00:17 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

איני יכול לענות כך. אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין