פטרת בציפורני הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/09/2016 | 23:41 | מאת: שי

שלום רב לביתי בת ה-4 יש פטרת ב-2 ציפורניים ברגליים מיזה כמה חודשים טופלה באגיספור כחודשיים וחצי+חודש וחצי במשחה שנקראת "מנטקס" לצערי ללא הועיל בביקורנו האחרון אצל הרופה הנ"ל המליץ על לק לוסריל לטיפול של חודש וחצי ואם זה לא יעזור אז יש לתת טיפול תרופתי דרך הפה לשלושה חודשים שאלתי היא האם מותר להשתמש בלוסריל בגיל 4 בניגוד למה שכתוב בהוראות התרופה (לא לשימוש מתחת לגיל 18)? כמו כן האם טיפול תרופתי יכול לפגוע בכבד בגיל כה צעיר תודה שי

10/09/2016 | 13:07 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן להשתמש בלוסריל בציפורנים ספורות . בכל מקרה לא הייתי נוטל תרופות בגיל כזה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

10/09/2016 | 23:06 | מאת: שי

תודה על המענה. מתשובתך אני מבין שניתן להשתמש בלוסריל אך לא מומלץ ליטול תרופה אחרת בשתייה בגיל 4. האם הבנתי נכון?תודה

מנהל פורום רפואת עור ומין