פלומת שיער לאחר חינה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/08/2016 | 00:36 | מאת: מאי

לאחרונה הייתי באילת ועשיתי קעקוע חינה באיזור הצוואר. שרף לי באיזור ולכן שעה אחרי כן ניסיתי להוריד אותו עם מים ופשוט נהיה לי גוש שחור. יום למחרת הורדתי את הקעקוע עם אציטון, דבר ששרף מאוד ולכן לא הורדתי הכל. היום גיליתי שצמחה לי פלומה בדיוק באיזור הקעקוע - יכול להיות שזה גם קרה לפני ולא שמתי לב משום שזה לא איזור שאני מסתכלת עליו. חשוב לציין שאינני שעירה ובצד השני של הצוואר אין לי שיער. רציתי לדעת ממה זה נגרם וכיצד לטפל בכך /איך עדיף להסיר את הפלומה. תודה רבה

06/09/2016 | 23:39 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין