מגע במרקמים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/08/2016 | 18:32 | מאת: ספיר

שלום, אני בת 23, ובשנים האחרונות נוצרה אצלי אי נוחות ולפעמים גם חוסר יכולת לבוא במגע בכפות הידיים עם מרקמים שונים שלא נעימים לי- מגבת, גרביים, מפית, גינס, סוודרים... לדוגמא אני מסוגלת להרים מגבת רק אם הידיים שלי רטובות ולא יבשות, ורק אם היא רכה ולא ממש קשה. כמו כן גם קשה לי מאוד לשמוע רעש של מגע/חיכוך בחומרים האלה, גם אם זה לא מגע ישיר איתי. בהתחלה הדבר היה מאוד מצחיק לי ולסביבה ולא הפריע לי עד לרמה של חוסר תפקוד, אבל היום אני מרגישה שזה לאט לאט מפריע בתפקוד היום יומי כמו למשל בקיפול כביסה, התלבשות וכו... רציתי לדעת אם ידוע לכם על תופעה שכזו והאם בכלל קיימת דרך לאבחן אותה/לטפל בה בצורה מסויימת? תודה רבה :)

06/09/2016 | 23:41 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

גשי לרופא משפחה לקבלת הפניה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין