גלטין לנשירת שיער שמומלץ על ידי רופאי עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/08/2016 | 19:58 | מאת: מרב

שלום רב, קראתי באינטרנט המון המלצות של רופאי עור לשימוש בגלטין, לנשירת שיער. אשמח אם תוכל לפרט על כך. האם זה מתאים לכל גיל? האם זה עוזר לנשירה גנטית? כמה זמן ניתן להשתמש? והמינון הרצוי? כמו כן, אשמח לדעת אם הגלטין הפשוט, שמוכרים בסופר, הוא זה שצריך להשתמש? תודה מראש, מרב

06/09/2016 | 23:45 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קיימות דעות שונות לגבי הגלטין וסגולתיו בנושאים המדוברים. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין