שאלה בנוגע לפטרייה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/08/2016 | 20:06 | מאת: סינתיה

שלום. יש לי ביד ציפורן שכבר שנים על גבי שנים צהובה, מפוצלת ומעובה.. ומתנתקת לי מהעור. לאחרונה ביצעתי בדיקה אשר יצאה micology dyrect -hyphaes not found. הבנתי מכך שאין פטריה. מה יכולה להיות הסיבה לציפורן שנראית כך?

08/08/2016 | 13:11 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הבדיקה מציינת שלא נמצאה עדות לפטריה בבדיקה הספציפית. הדבר אינו מסמל שאין בהכרח פטרת בציפורן. יש אפשרות לטפל על פי הממצאים הקלינים או לבצע בדיקה נוספת. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין