נשירת שיער..............

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/07/2016 | 23:10 | מאת: מיטל

שלום רב, אני בת 26 יש לי בעיה של נשירת שיער כבר ארבע שנים נשירת שיער מאוד רצינית מיואשת ולא יודעת מה לעשות הייתי אצל רופא עור שנתן לי לקחת "רוטסHR" לקחתי חודשיים ולא היה שיפור בכלל לאחר מכן אמר לי לקחת "הר בוסט", לקחתי חודשיים וגם לא עזר בכלל עכשיו אני כבר לא יודעת מה לעשות והנשירה הולכת וגדלה ורואים כבר את הקרקפת , מה עוד אפשר לעשות??? האם לפנות למכונים פרטיים כמו הר קליניק?? תודה

30/07/2016 | 00:59 | מאת: שיר

את תשלמי הון להייר קליניק בלי שום תועלת חבל ממש על הכסף בדוק בדוק בדוק

08/08/2016 | 13:14 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין