אודם בפתח השופכה של הפין+דגדוג

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/07/2016 | 21:31 | מאת: אמיר

שלום רב. אני מזה 7 חודש סובל מאודם מסביב לפתח השופכה ותחושת דגדוג מציקה במהלך היום. הכל התחיל בצריבה בשתן - תרביות שתן שליליות (4 פעמים במהלך התקופה), מחלות מין שלישי הכל. הייתי אצל 2 אורולוגים שאמרו שהכל תקין, 2 רופאות עור שנתנו לי כל מני משחות שלא עזרו בכלל - אנטיביוטיות, סטרואידים, אנטי פטריתיות ועדיין שום דבר לא עזר והאודם לא השתנה בכלל. צירפתי תמונה, יש השערה למה זה? http://www.interload.co.il/upload/2380225.JPG תודה

08/08/2016 | 13:15 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין