אופן השימוש בקונדילוקס במקביל לאקווימוד 5%

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/07/2016 | 19:56 | מאת: רון

שלום, בשל נגעי קונדילומה הרופאה רשמה לי קונדילוקס לשימוש 2 ביום כל 48 שעות וכן אקווימוד 5% ל פעם 1 בערב 3 פעמים בשבוע. הרופאה לא ציינה האם ניתן לעשות שימוש באקווימוד מיד לאחר השימוש בקונדילוקס או שצריך לעשות בו שימוש ביום בו לא נעשה שימוש בקונדילוקס ? וכן הרופאה לא ציינה האם השימוש באקווימוד הוא נקודתי לנגע או שצריך למרוח על כל האיזור ? לצערי הרופאה יצאה לחופשה של כחודשיים ולא ניתן להשיג אותה. תודה

27/07/2016 | 02:24 | מאת: קגן

2 המשחות יגרמו לך כויות בעור הן מכילות חומצה חזקה ועקב כך הנגיף מתחמק ממנה ועובר למקום אחר או בקיצור הנגיף מרק יתרבה במקומות אחרים.

08/08/2016 | 13:16 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופאה מחליפה אשר מכירה את התיק הרפואי שלך דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין