בעיה מטרידה בעור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/07/2016 | 11:35 | מאת: אנה

שלום רב, כשנה סובלת מאדמומיות בצד אחד לאורך הלחי ובצג השני מהאוזן לעד למרכז הלחי, לפעמים קצת מגרדים, יחסית יבשים עם מרקם קצת מחוספס. התחילו קטנין וממשיכים להתפשט ולגדול.ניסיתי מספר טיפולים קוסמטיים ללא הצלחה וטיפלים רבים אצל רופא עור : ROZEX,UREX,BENZAC ועוד כמה תכשירים על בסיס Benzoyl Peroxide וגם טיפול של תקופה באנטיביוטיקה מסוג דוקסיצילון. בנתיים פתחתי תגובה אלרגית ל- Benzoyl Peroxide, אודם ושריפה בכל הפנים ולא יכולה להשתמש שום דבר לפרצי אקנה שיש לי מדי פעם. הרופא טוען כי מדבור בטפיל אך לא נעשתה דגימה... שום דבר לא עוזר. אשמח לכל עצה או חוות דעת. תודה

22/07/2016 | 06:24 | מאת: גל

לא תמיד קיים פתרון

24/07/2016 | 00:11 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

נשמע שהרופא בכיוון הנכון . עליך למצוא בסבלנות תכשיר אשר יוכל להקל על הסימפטומים דר אכיפרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין