להוריד יבלת מהאף?......

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

01/06/2016 | 22:33 | מאת: דוד

שלום, אני בן 45, רזה וגבוה, בריא בדר"כ. לפני שנתיים הופיעה לי על האף כמו יבלת והייתי רוצה להוריד אותה. הייתי אצל רופא עור שאמר לי שזה לא מסוכן והוא יכול להוריד לי אותה ושרוב היבלת על האף ורק קצת בתוך האף (אם זו יבלת?...). אני פוחד שזה יכער ושיהיה בור באמצע האף (אפילו שהוא קטן). איך אפשר לדעת כמה היבלת בתוך האף? יש איזה מצלמה רפואית שמראה כמה זה בתוך האף?. בנוסף, חבר אמר לי שעדיף להוריד בחורף שאז יש שמש פחות חזקה והצלקת תהיה יותר קטנה. זה נכון? אם אני אהיה כמה זמן בחדר סגור אחרי ההורדה זה לא ישאיר את אותה צלקת שבחורף? תודה

06/07/2016 | 04:46 | מאת: לימור

ממליצה לך מאוד לחפש את דר עדיאל תל-אורן, הוא מוריד כאלה דברים עם חומר פלאי בלי בעיה , בלי צלקות בלי כאבים. יש יוטיוב. תחפש.

מנהל פורום רפואת עור ומין