קרה לי משהו לפין(עזרה דחוף)

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/04/2016 | 07:39 | מאת: טל בלה בלה

אהלן, אני בן 14, ולפני כחודשיים עשיתי סקס יבש עם חברה שלי, והייתי עליה ואגרסיבי מדי ופתאום יצא לי קנאק מהפין(לא כאב לי בכלל,פשוט היה קנאק כזה). בכל מקרה עברו חודשיים והכל היה טוב, הפין שלי עמד ישר וזקוף, וגם לא היה רפוי. לפני שבועיים, חברה שלי באה אליי והתמזמזנו על המיטה, ועשינו סקס יבש והשתפשף לי הפין(היה לי פצע ממש קטן מתחת לכיפה, ואחרי כמה ימים הוא התקלף ועבר, זה כמו שפשוף). אחרי שהשתפשפתי שרף לי קצת ועצרנו. בכל מקרה יומיים אחרי זה, קמתי בבוקר ושמתי לב שהפין שלי פתאום נוטה קצת שמאלה. וגם קמתי עם חצי זקפה, הפין שלי כאילו לא עמד עד הסוף גם שניסיתי לאונן הצלחתי לגמור אבל הוא לא עמד כמו מקודם. שבוע אחרי זה באנו לעשות סקס, והתחלנו בסקס יבש ושהיא הייתה עליי יצא לי עוד פעם כמה קנאקים.. וזה לא כאב ולא כלום, פשוט קנאקים, אבל כל פעם שבאנו לעשות סקס וששמנו תקונדום הפין שלי פשוט ירד, הוא לא עמד, ושהוא עמד קצת הוא כל הזמן החליק לי החוצה מאיבר המין שלה. היא התייאשה, והתבאסתי על עצמי מאוד כי זה פשוט לא הלך.. עכשיו אני שם לב שהפין שלי עומד הרבה פחות, ושהוא נוטה שמאלה קצת, ואתמול בלילה הוא עמד לי לכמה דקות והוא פתאום לא היה רפוי, הוא היה זקוף ועמד עד הסוף, אבל הרגשתי כאילו קצת לחץ בכיפה בצד שמאל. חברה שלי מאוד רוצה סקס וגם אני, הבעיה היא שהפין שלי פתאום עומד הרבה פחות וגם שהוא נוטה שמאלה, אני לא רוצה שלא יעמוד לי שוב, שעשינו סקס רק בסוף בסוף עמד לי והצלחתי לחדור לחצי דקה. אתה חושב שיש לי שבר? מה אפשר לעשות? קבעתי תור לאורולג אבל יש רק עוד שבועיים, ואני ממש רוצה סקס וגם חברה שלי. אני גם בלחץ, אם הפין שלי בסדר, קמתי היום בבוקר גם בלי זקפה, אבל הבוקר הוא לא נטה שמאלה הוא היה ישר, גם אין לי כאבים. אשמח לעזרה!

14/04/2016 | 22:26 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה בבעיה הזו לאורולוג. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין