קומודון לבן קטן ..............

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/04/2016 | 05:00 | מאת: דני

יש לי כרגע נקודה לבנה נראית כקומודון קטן לבן עם חלב בפנים (כרגע זה בצבע צהבהב,אולי בגלל מהמים במקלחות ) , מכיוון שזה באיבר המין אני קצת חושש ,מה לעשות? האם לפי התיאור שתיארתי לך זה אכן נשמע לך כקומודון? יש לי בעיה נוספת של פצעים שמתפרצים לי על הטוסיק וגם בגב אדומים ,חלקם גם לפעמים בגודל בינוני וגדולים אדומים ,אני לא רוצה לקחת אנטיביוטיקה אבל מה ניתן לעשות כדי לצמצם ולהעלים את התופעה ?

14/04/2016 | 22:28 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

25/04/2016 | 02:45 | מאת: דני

ללכת לרופא עור בקשר לנקודה על איבר המין?

מנהל פורום רפואת עור ומין