תגובה קשה מדאורדורנט

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/04/2016 | 13:51 | מאת: גל

שלום, לפני כמה ימים השתמשתי בדאורדורנט חדש (אותה חברה כמו תמיד, סוג אחר). אחרי כמה זמן הרגשתי שמאוד שורף לי והורדתי את הדאורדורנט.. בבית השחי הייתה אדמומיות כמו כוויה. בהמלצת רוקח מרחתי פניסטיל. יומיים אחר כך, ביום שישי, הלכתי לרופא משפחה, שאמר לי להמשיך עם פניסטיל ולחזור אליו אם אין שיפור. המצב החמיר מאוד, האיזור בגוונים כחול וסגול עם חתכים די עמוקים ושורפים. אתמול הייתי אצל רופאת המשפחה והיא נתנה לי אלוקום ואמרה לי לקבוע תור לרופא עור אם המשחה לא תעזור.. כרגע אני לא רואה שיפור, אין תורים לרופא עור בשבועיים הקרובים ואני סובלת מכאבים וחוששת שהטיפול לא מתאים. האם ייתכן שאלרגיה תהיה קשה כל כך? לא ניתן לצרף תמונה אך האיזור נראה פצוע ושורף מאוד.. אשמח לדעתך, תודה.

06/04/2016 | 21:53 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אלרגיה יכולה לתת תמונה כזו. המשיכי עם האלוקום והמתיני בסבלנות דר אכי פרידמן מומחה ברפות עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין