3 שאלות למי שמסיר שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/03/2016 | 11:01 | מאת: רן

1. כמה ימים אחרי (/לפני) טיפול בהסרת שיער בלייזר באזורים חשופים חשוב למרוח מקדם הגנה? ובקיץ? 2. במכון בו אני מסיר שיער נתנו לי קרם פילינג שאמרו לי למרוח פעם בשבועיים-שלושה (אבל לא בשבוע הסמוך לטיפול עצמו) על האזורים המטופלים כדי שירד עור מת ואז הטיפול בלייזר יהיה אפקטיבי יותר. האם כדאי להשתמש בזה? 3. האם יש דגשים נוספים שכדאי ליישם בשנות הטיפול בהסרת שיער בלייזר? תודה!

06/04/2016 | 22:07 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. לפחות חודש 2.איני דוגל בשיטה הזו דר אכי פרידמן מומחה ברפות עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין