גושים מטרידים בבית השחי שאובחנו כשסטפילוקוקוס..

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

30/03/2016 | 20:58 | מאת: מריה

שלום! אני קצת אובדת עצות לכן פניתי לפה. לפי כחודשיים התחילו לי בבית שחי סוג של גולות נפוחות ואדומות שכאבו נורא, ואני חייבת לציין שמיד איך שזה קרה לי זה קרה גם לבן זוגי. אחרי כשבוע-שבועיים זה עבר. אבל אחר-כך התעוררתי באמצע הלילה מכאבים וגיליתי ששני בתי השחי שלי מלאים בהרבה מאוד גולות כאלה, נפוחות וכואבות מאוד! יש לציין שהן לא היו מוגלתיות אלא רק נפוחות גם מבפנים. חשבתי שמדובר בבלוטות לימפה אבל אמרו לי שזה לא הבלוטות. יש לציין שסבלתי גם מחום יומיים ולבן זוגי זה קרה גם יום אחריי. שמתי משחת בטקורטאן שעזרה קצת, אבל כשהלכתי לרופא הוא אמר לי שמדובר בסטפילוקוקוס אאורוס ורשם לי אנטיביוטיקה ל7 ימים. סיימתי לקחת אותה לפני כשבוע והיום שוב הופיעה לי בלוטה אחת כזאת בבית השחי, וכבר אין לי מושג במה יכול להיות מדובר. אשמח להכוונה! תודה רבה.

06/04/2016 | 22:11 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפות עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין