כתם פתאומי שהופיע על האף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/03/2016 | 19:23 | מאת: טלי

הי בת 33 בריאה בד"כ, פתאום הופיע לו כתם על האף, התחיל בצבע אפרפר וכעת בשעות הערב צבעו סגול ורוד כהה (דומה לכוויה). לא נכוויתי מכלום/ לא הייתי בשמש/ לא אכלתי שום דבר חדש ולא קיבלתי שום מכה באזור. זה ממש ממש מטריד אותי, פתאום בלי שום התראה הופיע הכתם בשעות הצהריים וכעת צבעו ממש כהה.. האם מרמז חלילה על משהו מסוכן??? רופא עור נקבע רק לשבוע הבא.. אודה לתשובה..תודה!

30/03/2016 | 20:52 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לצערי ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין