אבחון ויטיליגו לפני כשבוע

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/03/2016 | 19:21 | מאת: עדי

שלום, לפני כשבוע אבחנו אצל בן זוגי (בן 25) ויטיליגו לאחר הופעת כתמים לפנים באזור הפנים (סביב העיניים).ע"פ הבנתנו אין טיפול משמעותי למחלה, אך עם זאת ע"פ המלצתו של הרופא הוא הח להשתמש באלידיל. אשמח לדעת מהו משך הזמן בו מותר להשתמש בקרם זה,האם יש אזהרות לגביו(פרט לכתוב בעלון לצרכן) והאם אפשר/רצוי להשתמש במקביל במקדם הגנה. במידה וכן, האם יש סוג מיוחד. תודה מראש.

29/03/2016 | 05:43 | מאת: תומר

בשביל לחסוך ממך סבל מיותר ובעיקר ציפיות ז אלידל לא מהוו פתרון לויטיליגו. ויטיליגו מרגע שהמחלה הופיעה היא בלתי הפיכה . מצער לומר זאת אבל חשוב לדעת כדי לא לפתח ציפיות מעל ומעבר ולנדוד בן רופאים שונים כאילו שלרופא אחר יש משהו במגירה שהרופא האחרון שבקרנו אצלו לא שמע עליו. אין צורך ברופאים שיחזרו על אותה מנטרה - המחלה בלתי הפיכה.

מנהל פורום רפואת עור ומין