צלקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/03/2016 | 20:08 | מאת: דביר

שלום לפני יומיים נפתח לי הראש ובעקבות זה נוצר חתך ועשולי 4 סיכות על מנת לרפא את החתך.ולפי המראה שם מתחו את העור והידקו וכרגע יש גבעה קלה.האם לאחר הוצאת הסיכות העור יחזור למקומו והגבעה תרד ותיעלם. ואמרו לי לאחר 10ימים לחזור לוהציא סיכות. השאלה שלי האם תישאר צלקת והאם יצמח שם שיער.כמו כן אם תשאר צלקת האם קלוקט זהו תכשיר שמעלים צלקת באמת וגם אם כן אם לאחר ההיעלמות יצמח שיער.תודה

26/03/2016 | 13:14 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

זו התקווה... קלוקוט רלוונטי רק שהפצע סגור והחלים. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין