הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/02/2008 | 12:15 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, צוות אתר דוקטורס שמח לבשר לכם על פתיחתו של פורום חדש - פורום רפואת עור ומין. גלישה פורייה
13/04/2008 | 17:33 | מאת: יואל

אני נכנסתי היום לאתר פעם ראשונה. תבורכו ואני מקווה שאנחנו החולים ימצאו באתר את מבוקשם. יישר כח!

22/05/2008 | 12:37 | מאת: טל

אני סובלת מפצעים לפעמים חיצוניים ולפעמים פנימיים על גבי איבר המין ובאזור המפשעות.. אתמול לאחר שהתחיל גם לגרד והבחנתי במין גוש בשר שיצא באזור השפתיים הלכתי לרופאת עור שאמרה שמדובר ביבלות וויראליות נתנה משחה ואמרה שלאחר ההריון נטפל ביבלות כי כעת לא ניתן. קראתי באינטרנט מידע על היבלות הר"מ ונתקפתי בפחד ושאלתי (סוף כל סוף): מה ההבדל בין היבלות הר"מ לבין מחלות מין: HPV קונדילומה ואקומינטה??? והאם נדבקים ביבלות הוויראליות רק דרך מגע מיני? תודה

מנהל פורום רפואת עור ומין