דימום מתמשך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

18/12/2004 | 23:28 | מאת: יפעת25

כבר מזה חצי שנה אני מגלה דימום מועט מהנרתיק לאחר קיום יחסי מין. מבדיקות שערך הגניקולוג (משטח צוואר הרחם,ובדיקה נוספת באמצעות חומצה אצטית) לא עלה דבר. הדבר מציק ומתסכל. איך יתכן שהכל כשורה בשעה שהדימומים נמשכים? יש לציין שאני משתמשת בגלולות "יסמין" ושאין לי דימומים בזמנים אחרים- כלומר, רק לאחר קיום יחסים... מה עושים? יש עוד משהו שכדאי לבדוק? אודה מאוד לכל תשובה בנושא

19/12/2004 | 04:41 | מאת:

מומחה לקולפוסקופיה צריך לברר מדוע יש דימום אחרי יחסי מין, מה מקורו ואיזה טיפול להציע לך על מנת שהדימום יפסק. לעתים רחוקות אנו מוצאים כלי דם שטחיים על פני הצוא שמדממים במגע. במקרה זה - יש לשקול "צריבה" של צואר הרחם.