סרטן הרחם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

14/11/2004 | 10:44 | מאת: ליאור

שלום. אני בת 20 ונוטלת גלולות בשם "מינס" במשך 3 חודשים לפני כן נטלתי "מיליאן" והחלפתי אותן כיוון שהם היו עם הורמון גבוה מדיי. לפניי שבוע סיימתי את המחזור, אבל במשך כל השבוע הזה היו לי הפרשות חומות מסיביות והיום בבוקר היה לי פשוט דם. אני רוצה לציין שיש לי כאבים בשדיים, וכמו כן הרגשה של כאביי מחזור לכל דבר. קראתי בספר בריאות שיש לי בבית שיתכן שזה סרטן ברחם, אני מאוד מודאגת בבקשה ענו לי בהקדם האפשרי. ואם זה לא זה אז ממה זה קורה?

15/11/2004 | 07:30 | מאת:

תופעות של הפרשות חומות הקשורות לסרטן יכולות להופיע בנשים בגיל 50 ומעלה לאחר גיל המעבר וגם זה בשכיחות נמוכה אך לא בגיל צעיר כפי גילך.