הריון חוץ רחמי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

26/09/2004 | 09:52 | מאת: שוש

ביום חמישי טופלתי במטוטרקסט ל"הוצאת" הריון חוץ רחמי. עד אז דיממתי וסבלתי מכאבים בשחלת שמאל. כעת יום א' הכאבים פחתו והדימומים נפסקו לגמרי מרגע ההזרקה. שאלתי היא: האם ההריון הזה אמור לצאת בצורת דם? כלומר האם אני אמורה לראות את התאים הללו יוצאים בצורת הפרשה דמית או שמא הוא אמור פשוט להיספג ברחם/חצוצרה. לא קצת מוזר שהפסקתי לדמם מייד???

27/09/2004 | 07:05 | מאת:

הריון מחוץ לרחם נספג בחצוצרה, אך יש לעקוב אחר ערכי ביתה שיורדים וגם אחר כאבי בטן אם יופיעו.