קלופוסקופיה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

19/09/2004 | 18:29 | מאת: חגית

שלום, לאחר בדיקת הפאפ ביצעתי צליום של צוואר הרחם,והרופא המטפל בי לקח דגימה לביופסיה, כאשר חזרו התוצאות הומלץ לי לבצע ניתוח לייזר על מנת להוריד את הנקודה. שאלתי: מהן ההשלכות? האם תתכן בעיית פוריות ? האם ניתוח הלייזר בתוך צוואר הרחם יכול לשאת תוצאות בעייתיות?

20/09/2004 | 07:16 | מאת:

חשיבות הבדיקה איתור הנגע שיש להסיר. בכך, ניתן למנוע התפתחות שינויים לא תקינים בצואר הרחם. זו גדולת הפאפ והקולפוסקופיה במניעת מחלות צואר הרחם. חג שמח.