חיסון שעלת להריונית רגישה ללטקס

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

05/07/2016 | 10:35 | מאת: שלי

שלום רב, האם קיים חיסון לשעלת המתאים לרגישים ללטקס? אני לחוצה מכך שאיני יכולה להתחסן בחיסון הרגיל ולהקנות לעובר שלי חסינות מפני המחלה. מה עושים? בתודה, שלי

שלי שלום, לצערי אכן אלרגיה ללטקס מהווה התווית נגד לחיסון השעלת, לפיכך לא תוכלי להתחסן. אף כי ההגנה המוקנית הרבה פחות יעילה, ניתן לחסן את שאר בני הבית, הילדים ומבוגרים, לשעלת, גישה המכונה COCCOONING. כמובן, להימנע ממגע עם ילדים ובני נוער לא מחוסניםץ בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים