שלום, עשיתי חיסון לטטנוס בכתף

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

28/05/2016 | 16:52 | מאת: נתנאל

שלום, אני בן 29 אשמח אם עדיין אזכה למענה, עשיתי זריקת טטנוס בכתף לפני 4 ימים וכואב לי הכתף, לא התאמנתי בחדר כושר כל הזמן הזה של הכאב, השאלה אם זה בסדר או שפספסו את הוריד? והאם ניתן לחזור לפעילות משקולות ? בברכה, נתנאל

נתנאל שלום, החיסון ניתן בשריר, כך שכלל לא היו צריכים לחפש את הוריד... הכאבים נובעים מתגובת הגוף לחיסון, בד"כ למרכיב הטטנוס או הדיפטריה. הכאבים צפויים לחלוף מעצמם תוך יומיים-שלושה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים