חיסון קדחת צהובה ושפעת

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

12/11/2015 | 12:15 | מאת: הילה מליק קוז'וך

שלום רב, אני ובני בן ה 9 חודשים נוסעים לניגריה בעוד כשבועיים. השבוע אני מחסנת אותו נגד קדחת צהובה. בנוסף רציתי גם לבצע את החיסון של השפעת לפני הנסיעה, היות ויש שני חיסונים לשפעת (רציתי לבצע אחד עכשיו ואחד בעוד חודש שנחזור לארץ). רציתי לדעת האם יש בעיה לעשות את חיסון הקדחת צהובה ואת חיסון השפעת באותו שבוע. תודה מראש

הילה שלום, בשל היות חיסון השפעת חיסון מומת, ניתן לחסנו בכל עת ביחס לחיסון הקדחת הצהובה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים