שינויים במועד מתן חיסוןmmr

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

04/11/2015 | 19:33 | מאת: מיטל

שלום רב נמצאים ברילוקיישן בחו"ל. ילדה בת 4.5 מתבקשת לקבל בביהס חיסון mmr בארץ קיבלה את כל החיסונים במועד! את החיסון הנ"ל צריכה לקבל שוב בכיתה א בארץ. אנחנו נחזור לכיתה א בבית. השאלה היא האם לחסן בכל זאת או לחכות לחזרה ארצה? תודה!!

מיטל שלום, בחירת תאריך החיסון תלוי בכם בלבד. חיסון ה-MMRV הנוסף אמור להינתן בין גיל 4 שנים ל-6 שנים. בארץ הוחלט לחסן דוקא בכיתה א' בעיקר הטעמי נוחות של הגעה לכיתות וחיסון מרוכז. תוכלו לתת את החיסון בחו"ל כפי שהוצע לכם, או בכיתה א', כשתחזרו. כמובן, אם תבחרו לחסן כעת, אין צורך לחסן בשנית בכיתה א'. בברכה,

05/11/2015 | 20:49 | מאת: מיטל

תודה רבה על תשובתך!! בנוסף לחיסון ה mmrv התבקשנו להתחסן גם בחיסון vaccine1 in4 Diphthria polio tetanus and whooping cough האם לחסן? תודה רבה! מיטל

מנהל פורום חיסונים לילדים