חיסון לאחר מחלקת הנשיקה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

20/10/2015 | 22:20 | מאת: ג'קי

שלום. בתי בת ה 11 וחצי חודשים חלתה במחלת הנשיקה (תוצאות של ebv וגם cmv חיובי) החום שנמשך 11 יום, בדיקת אולטרסאונד הראתה שהטחול מוגדל עדיין מעט מהרגיל. בבדיקת הדם הראשונה כול הממדים הו מעל הנורמה במידה ניכרת. בדיקה דם חוזרת נקבעה בעוד מספר ימים. בעוד כשבועים נקבע לילדה תור לחיסון של גיל שנה - הדילמה האם ניתן לחסן את הילדה או לא? תודה .

ג'קי שלום, אין מניעה לחסן את הילדה בתרחיש שתיארת, ובלבד שאין לה חום והיא חשה פחות או יותר טוב. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים