חולון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

04/02/2015 | 13:15 | מאת: ליז

ביום רביעי לפני שבוע בני עבר חיסון גיל שנה לאחר יומיים עלה לו החום והיה חסר שקט. בשבת לקחנו אותו למוקד שם עשו לו ספירת דם שנראה כי יש לו דלקת/זיהום קיבל זריקה של אנטיביוטיקה ושוחרר למחרת עבר בדיקה אצל אא"ג ונגלה שיש לו דלקת באוזן הומלץ לקבל זריקה נוספת ולהמשיך אנטיביוטיקה עוד 5 ימים . למרות נטילת האנטיביוטיקה טרם ירד לו החום עשינו ספירה נוספת והכדוריות הלבנות ירדו ל - 11.5 . האם החום קשור לחיסון?? כמו כן נראה כי עומדות גם לבקוע לו כמה שיניים יחד. אודה לתשובתכם. אמא מודאגת.

ליז שלום, אני מתקשה לתת לך יעוץ בעניין בלי אפשרות לבדוק את הילד, אך יש סיכוי שמדובר במצב של מחלה ויראלית שהסתבכה בזיהום משני חידקי. איני סבור שבחלונות הזמן שציינת, החיסון מהווה מרכיב ביצירת החום, אך אני מציע לך לשוב לרופא המטפל לבדיקה חוזרת. בברכה

מנהל פורום חיסונים לילדים