חיסון כיתה א'

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

28/01/2015 | 09:38 | מאת: אילנה

שלום, בקרוב בני בן ה6 אמור לעבור חיסון MMR . הבנתי שהחיסון הזה מורכב מוירוסים מוחלשים ולא מומתים. אני בהריון.האם יש סכנת הידבקות לנשים בהריון או תינוקות ואם כן, איזה צעדים עלי לנקוט כדי למנוע הידבקות? תודה

אילנה שלום, המצאותך בהריון אינה מהווה התווית-נגד לחיסון בנך ב-MMRV, ולא נדרשים שום אמצעי הגנה שלך במצב זה. במידה והוא מפתח מחלה בעקבות החיסון - בעיקר פריחה - עליכם לפנות לרופא הילדים לאבחון ולקבלת עצה גם לגבי הצורך בטיפול בך. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים