בקשר לחיסונים בבקשה דחוף

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

04/12/2020 | 16:31 | מאת: משה

עם לפני 2 שנים פלוס חודש (ב10.11.2018) סיימתי טיפול מונע נגד כלבת ובערך שנה פלוס 4 חודשים אחרי שסיימתי את הטיפול המונע נגד כלבת הזה היה לי מקרה של חשד נוסף נגד כלבת וב 4.04.2020 עשיתי חיסון נוסף נגד כלבת בעקבות החשד לכלבת הזה וב 7.04.2020 עשיתי חיסון נגד כלבת נוסף בשביל להשלים. אז האם במקרה שיהיה לי חס וחלילה חשד לכלבת נוסף היום (ב4.12.2020) אני ניחשב שיש לי הגנה נגד כלבת במקרה של חשד של כלבת האחרון ב4.12.2020 בעקבות כל החיסונים נגד כלבת שקיבלתי בעבר? תודה מראש.

שלום, בכל מקרה חשיפה עליך להתייעץ פרטנית עם משרד הבריאות המחוזי של איזור מגוריך. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים