חיסון גיל חודשיים לתינוקת-שאלה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

12/06/2019 | 09:37 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב, עקב המנגיומה על הצוואר של הבת שלי (תינוקת בת כמעט חודשיים)הוחלט לתת לה פעמיים ביום ג'ל פרופרנלול ,שאלתי היא האם ניתן לבצע חיסון מחומשת של גיל חודשיים וארבעה חודשים במקביל לשימוש בג'ל הזה, או ששימוש מקביל עלול לגרום לנזק לילדה. האם צריך להפסיק שימוש ביום החיסון או כמה ימים אחרי ? לחוצה קצת מחוסר ידיעה וההשלכות של הדברים,אודה לתשובתך, הרבה תודה.

NOT FOUND יקרה, אין מניעה לחסן בכל אחד מחיסוני השגרה במועדו בעת טיפול בפרופרנולול בג'ל או בטיפול פומי. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים