חיסון נגד טטנוס כאבים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

22/05/2019 | 21:49 | מאת: ליה

הבת שלי בת 14 חוסנה נגד טטנוס לפני שבוע וחצי.בכמה ימים ראשונים בקושי הזיזה את היד.עכשיו הכאבים עברו אבל מדי פעם מתלוננת שהיד מושכת לה במקומות שונים בזרוע במרפק בכף היד..האם תיתכן פגיעה בעצב במהלך חיסון כזה? ואם כן האם התלונות שלה מתאימות לפגיעה כזו והאם זה חולף?

ליה שלום, ככל הנראה מדובר בכאבים מקומיים בלבד על רקע הזרקת החיסון ולא בפגיעה עצבית. מציע, על מנת להסיר ספק, להיבדק ע"י הרופא המטפל. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים